Ontmoet ons team

Bart Van Hove

Bart Van Hove

Ik ben opgegroeid in Perk Steenokkerzeel en heb 10 jaar school gelopen in Kampenhout.

Vervolgens woonde ik in Boortmeerbeek en liep ik school te Keerbergen om nadien te Mechelen een bachelor bedrijfsmanagement af te ronden.

Ondertussen woon ik al van 2013 samen met mijn gezin in Putte, Beerzel.

Ik heb ervaring in de vastgoedwereld sinds 2013. Werkende voor het oudste beursgenoteerde bedrijf van België en tevens ook één van de grootste ontwikkelaars, heb ik een zeer gevarieerde kennis kunnen uitbouwen van alle soorten vastgoed over heel België. Ik heb onder andere mogen meewerken aan het tot beste ter wereld bekroonde project (Mipim awards 2017). Na 4 jaar als account manager, heb ik zelf de laatste 2 jaar als manager een team van account managers aangestuurd.

Mijn verantwoordelijkheid lag erin om een grote vastgoedportefeuille te beheren en er de maximale verkoop uit te halen met mijn team.

Hongerig naar een eigen zaak ben ik nu samen met mijn zakelijke partner vol overgave met het Homixx verhaal gestart. Ik zal hier met nog meer passie en plezier voor onze klanten mijn uiterste geven!

Mijn vrije tijd breng ik zeer graag door met mijn lieftallig vrouwtje Stephanie, onze 2 prachtige dochters en lieve honden.

Looking forward to meet you!

 

Contacteer mij via email of telefoon
Via deze sociale kanalen:

Jens Van Woensel

Huizen, design en architectuur, het heeft me altijd al geboeid. Mijn keuze om in 2011 in de vastgoedsector aan de slag te gaan, was dan ook een zeer logische stap.

Nadat ik jarenlang actief ben geweest als makelaar bij een vastgoedkantoor, ben ik gaan werken bij één van de grootste projectontwikkelaars van België. Het is daar waar ik mezelf op alle vlakken enorm heb ontwikkeld. Hierdoor bekijk ik het verkoopproces nu op een andere manier.

Ik geniet dagelijks van de verscheidenheid en afwisseling die de job te bieden heeft. Constant nieuwe mensen leren kennen en steeds nieuwe uitdagingen aangaan, dat is waar ik van hou.

Transparantie en eerlijkheid zijn mijn kernwaarden. Steeds tracht ik voor iedereen mijn uiterste best te doen.

Naast het werk kan ik enorm genieten van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Denk hierbij aan een goed glas wijn, lekker eten, sporten, etc. Mijn vrije tijd breng ik vaak door met mijn vriendin Melanie en mijn hond Flo, waar ik altijd de nodige steun vind.

Nu dat u iets meer weet wie ik ben, kijk ik ernaar uit om u te ontmoeten!

 

Contacteer mij via email of telefoon
Via deze sociale kanalen:
Jens Van Woensel
Jonathan Bosmans

Jonathan Bosmans

Ik heb een studieachtergrond in marketing en werkte eerder in verzekeringen. Hierdoor kwam ik dagelijks in contact met mensen, hun doen en laten, bezorgdheden en wensen. Luisteren en een gepaste oplossing aanreiken, is iets wat ik daar geleerd heb. Eerlijk en in het volste vertrouwen.

Ondernemerschap is iets wat me steeds heeft begeesterd, ik bleef dromen van dat ietsje meer zelfstandigheid, met grotere persoonlijke uitdagingen en
verantwoordelijkheden. De vastgoedsector heeft me altijd geïntrigeerd en getriggerd. De opportuniteit om me met Homixx hier volop te gooien, nam ik dan ook gretig en met beide handen aan!

In mijn privéleven ben ik een familieman, mijn vrouw en twee kindjes zijn mijn hoogste goed, familie en vrienden zijn voor mij ontontbeerlijk. Zowel professioneel als privé ben ik me er dan ook dagelijks van bewust dat er mij een royale portie geluk te beurt valt! Tijdens mijn vrije tijd houd ik van duursporten zoals lopen en fietsen, hier in onze mooie streek of aan de kust. Een goed glas wijn of lekker eten is voor mij ook absolute ontspanning!

Contacteer mij via email of telefoon
Via deze sociale kanalen:
Via deze sociale kanalen:
Zoë Roelant

Bedankt Homixx om de verkoop van ons huis in goede banen te leiden! Verkocht binnen de week!! Homixx weet goed waar ze mee bezig zijn.

Karen Vanmechelen -  ☆  ☆ ☆ ☆ ☆