Ontmoet ons team

Bart Van Hove

Bart Van Hove

 Je zou me het best kunnen omschrijven als een positieve, actie- en oplossingsgerichte ondernemer/adviseur. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn echtgenote Stephanie, onze 2 prachtige dochters en speelse honden. 

Werkend voor één van de grootste ontwikkelaars (en tevens oudste beursgenoteerde bedrijf van België), bouwde ik de voorbij jaren een brede kennis op wat betreft alle types vastgoed in België. Ik werkte o.a. mee aan het bekroonde project Chambon (Mipim Awards 2017). Dankzij mijn resultaten en expertise als Account Manager, kreeg ik de kans door te groeien tot Sales Manager. Samen met mijn team stonden we in voor het beheer en maximale verkoop van een vastgoedportefeuille van > 57 mio EUR.

Ik groeide op in Steenokkerzeel en Boortmeerbeek, ging naar school in Kampenhout en Keerbergen, en heb jaren volleybal gespeeld in Haacht. Ondertussen woon ik sinds 2013 met mijn gezin in Putte (Beerzel), waardoor ik ook in deze regio een uitgebreid netwerk heb kunnen uitbouwen.

Na 7 jaar ervaring in de vastgoedwereld was de tijd rijp om vol overgave te starten met een eigen verhaal, een nieuw concept. Samen met mijn zakenpartner, Jens Van Woensel, ben ik dan ook zeer trots dat we onze droom met passie en plezier kunnen realiseren en dagelijks aan u, onze klant, het beste van onszelf mogen geven!

 

Contacteer mij via email of telefoon
Via deze sociale kanalen:

Jens Van Woensel

Huizen, design en architectuur, het heeft me altijd al geboeid. Mijn keuze om in 2011 in de vastgoedsector aan de slag te gaan, was dan ook een zeer logische stap.

Nadat ik jarenlang actief ben geweest als makelaar bij een vastgoedkantoor, ben ik gaan werken bij één van de grootste projectontwikkelaars van België. Het is daar waar ik mezelf op alle vlakken enorm heb ontwikkeld. Hierdoor bekijk ik het verkoopproces nu op een andere manier.

Ik geniet dagelijks van de verscheidenheid en afwisseling die de job te bieden heeft. Constant nieuwe mensen leren kennen en steeds nieuwe uitdagingen aangaan, dat is waar ik van hou.

Transparantie en eerlijkheid zijn mijn kernwaarden. Steeds tracht ik voor iedereen mijn uiterste best te doen.

Naast het werk kan ik enorm genieten van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft.

Denk hierbij aan een goed glas wijn, lekker eten, sporten, etc. Mijn vrije tijd breng ik vaak door met mijn vriendin Melanie en mijn hond Flo, waar ik altijd de nodige steun vind.

Nu dat u iets meer weet wie ik ben, kijk ik ernaar uit om u te ontmoeten!

 

Contacteer mij via email of telefoon
Via deze sociale kanalen:
Jens Van Woensel
Jonathan Bosmans

Jonathan Bosmans

Ik heb een studieachtergrond in marketing en werkte eerder in verzekeringen. Hierdoor kwam ik dagelijks in contact met mensen, hun doen en laten, bezorgdheden en wensen. Luisteren en een gepaste oplossing aanreiken, is iets wat ik daar geleerd heb. Eerlijk en in het volste vertrouwen.

Ondernemerschap is iets wat me steeds heeft begeesterd, ik bleef dromen van dat ietsje meer zelfstandigheid, met grotere persoonlijke uitdagingen en
verantwoordelijkheden. De vastgoedsector heeft me altijd geïntrigeerd en getriggerd. De opportuniteit om me met Homixx hier volop te gooien, nam ik dan ook gretig en met beide handen aan!

In mijn privéleven ben ik een familieman, mijn vrouw en twee kindjes zijn mijn hoogste goed, familie en vrienden zijn voor mij ontontbeerlijk. Zowel professioneel als privé ben ik me er dan ook dagelijks van bewust dat er mij een royale portie geluk te beurt valt! Tijdens mijn vrije tijd houd ik van duursporten zoals lopen en fietsen, hier in onze mooie streek of aan de kust. Een goed glas wijn of lekker eten is voor mij ook absolute ontspanning!

Contacteer mij via email of telefoon
Via deze sociale kanalen:

Michael Van Leemputten

Ik kijk terug op een sterke commerciële achtergrond in trading & consultancy services. Doorheen de jaren zette ik me in om mensen te helpen hun noden en dromen te uiten en dit te vertalen naar een passende oplossing. Het is net deze ervaring die me de nodige brandstof geeft om mijn passie achterna te gaan en de sprong te nemen in de vastgoedwereld. 

Als persoon word ik vaak omschreven als enthousiast, gedreven en altijd bereid om te helpen.

Mijn roots liggen in Antwerpen, maar het was uiteindelijk de liefde die me 5 jaar geleden naar onze prachtige regio bracht. Met mijn gezin woon ik aan de rand van Putte en Keerbergen. Geen plek liever waar ik als kersverse papa de rust en ontspanning opzoek na een drukke werkdag.

De rest van mijn vrije tijd breng ik graag door in gezelschap van familie en vrienden met een goed glas wijn in de hand.

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te begeleiden op weg naar de volgende grote stap!

Contacteer mij via email of telefoon
Via deze sociale kanalen:
Michael Van Leemputten
Maud Hendrickx

Maud Hendrickx

Ik groeide op in Haacht en Keerbergen, waar ik ook mijn middelbare schooltijd doorgebracht heb, dus werken in de regio bij Homixx voelt helemaal vertrouwd. Mijn vrienden zouden mij omschrijven als spontaan, behulpzaam, sociaal, hartelijk en enthousiast. Ik hou van een gezellig dagje doorbrengen met vriendinnen, creatief bezig zijn of al eens een reisje plannen.

Doorheen mijn carrière deed ik al heel wat ervaring op in administratieve en ondersteunende functies en dit in verschillende talen. Daarom weet ik als geen ander hoe belangrijk klantgerichtheid is en om communicatie tot in de puntjes te verzorgen. Bij Homixx staat de klant centraal en deze visie is me helemaal op het lijf geschreven.

Ik ben blij dat ik deel kan uitmaken van een fantastisch, dynamisch en enthousiast team en de Homixx familie mag vergroten!

Contacteer mij via email of telefoon
Via deze sociale kanalen:

Bedankt Homixx om de verkoop van ons huis in goede banen te leiden! Verkocht binnen de week!! Homixx weet goed waar ze mee bezig zijn.

Karen Vanmechelen -  ☆  ☆ ☆ ☆ ☆